De Dutch Garrison is zich meer en meer bewust geworden van het Charity-werk. Met onze kostuums waarmee wij volop de aandacht trekken proberen we bij zoveel mogelijk evenementen iets te betekenen voor onze medemens. Hierbij verdienen kinderen; onze toekomst; de meeste aandacht.

Wat wij doen aan Charity werk:

Bezoek van Evenementen of Bedrijfsfeesten:
Op uitnodiging aanwezig zijn bij een evenement of bedrijfsfeest waarbij de organisatie een bedrag doneert aan een goed doel. Dit kan ook in samenwerking met vertegenwoordigers van een goed doel zijn om zo leden en donaties te werven.
Bezoek van Instellingen:
Voor deze goede doelen leveren we geen direct geld op maar is alleen al onze aanwezigheid voldoende. Hier vallen o.a. bezoeken aan kinderziekenhuizen, scholen en revalidatiecentra, instellingen voor minder-valide kinderen etc. onder.
Samenwerkingsverbanden met goede doelen:
Diverse stichtingen / goede doelen organiseren zelf evenementen voor hun specifieke doelgroepen. Door deze stichtingen worden wij uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. Hier vallen organisaties en stichtingen onder zoals Stichting Opkikker, en Make-A-Wish Nederland.
Contact en vragen
Voor alle mogelijke vragen met betrekking tot goede doelen, uitnodigingen voor het bijwonen van evenementen en (zorg)instellingen, sponsoracties en ledenwerving kunt u rechtstreeks contact opnemen met ons.

Stuur uw email naar charity@dutchgarrison.nl of klik hier » om contact op te nemen. De verantwoordelijke persoon binnen onze organisatie zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een en ander verder met u te bespreken.