Als jij in het bezit bent van een kostuum van een Star Wars schurk en is dit kostuum van een hoge kwaliteit? Volg dan stap 1 t/m 4 hieronder. Er zijn geen kosten verbonden aan het lid worden van de 501st. Er zijn enkele vereisten omtrent is een non-profit organisatie voor plezier en het eren van de fantastische karakters van George Lucas.

Voor meer informatie of de 501st en de doelstelling lees de Club Charter.

STAP ÉÉN: Kwalificeer jij voor een lidmaatschap?
Ben je in het bezit van een Star Wars kostuum van professionele kwaliteit dat een (gedocumenteerde) schurk vertegenwoordigd uit de Star Wars films of Expanded Universe? Let op: heb je een Rebel kostuum, meld je dan aan bij de Rebel Legion, onze zuster organisatie.
Ben je tenminste 18 jaar oud?
Voor meer informatie over de vereisten van een lidmaatschap lees de Club Charter.

STAP TWEE: Vul het formulier in om lid te worden Formulier » (engelstalig)
Alle informatie wordt vertrouwelijk behandeld en alleen voor de registratie van het 501st lidmaatschap gebruikt. Alleen de informatie die door jou als “public” wordt aangegeven zal op je profielpagina te zien zijn. Klik hier om de profielpagina van Albin Johnson (Legion oprichter) te bekijken en het verschil te zien tussen “private” en “public” informatie. Let op: nieuwe leden zullen hun naam, Legion ID nummer en ingangsdatum een korte tijd kunnen terugvinden op de 501st.com homepage in de “Newest Recruits” lijst.

Kies een 5 cijferig Legion ID nummer dat nog niet in gebruik is. De twee letterige prefix zal afhangen van het type kostuum dat je hebt. Bijvoorbeeld: TK-##### is voor een Stormtrooper en TB-##### is voor een Biker Scout. Check de database of de ledenlijst om een Legion ID nummer te vinden dat nog niet in gebruik is en stel je top 5 aan keuzes samen.

Voor meer informatie over de kostuum prefix codes raadpleeg de Costume Reference Library.

STAP DRIE: Maak goede foto’s
Na het verzenden van het formulier zal het 501st team op de hoogte worden gesteld van je aanmelding. De Garrison Membership Liaison (AR-6065 – Ruud Wolters) van de Dutch Garrison zal contact met je opnemen om je gegevens te verifiëren en zal hoogst waarschijnlijk om foto’s van jou in je kostuum vragen om deze te valideren.

Stuur foto’s van jou ALLEEN met een NEUTRALE ACHTERGROND (geen conventie foto’s, a.u.b). Indien van toepassing hebben we foto’s nodig MET en ZONDER helm. Zorg ervoor dat je foto’s maakt waar je in de volle lengte (van top tot teen) te zien bent van de voorkant, achterkant en beide zijkanten. Zorg er ook voor dat er adequaat licht is zodat we de details van je kostuum kunnen zien. Deze foto is niet alleen nodig voor de membership officer om je kostuum te keuren, maar zal ook worden gebruikt voor je profielpagina en ledenlijst van de 501st en Dutch Garrison websites.
Voor meer informatie over de organisatie van de 501st lees Artikel 3 van de Club Charter.

STAP VIER: Wacht op een reactie van de 501st
Indien je lidmaatschapaanvraag wordt goedgekeurd krijg je een bevestiging via e-mail. Je Legion ID zal worden toegekend en je record wordt als actief gemarkeerd in de ledenlijst.

Als je aanvraag niet wordt goedgekeurd zal de Garrison Membership Liaison je aanbevelingen en bronnen geven om je kostuum te verbeteren zodat het voldoet aan de kwaliteitsnormen en vereisten.

STAP VIJF: Start TROOPING!
Via de website van de Dutch Garrison kun je op de kalender zien welke events wij zullen gaan bezoeken/organiseren. Help de orde te herstellen in de Galaxy!